Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

February 16, 2020, 08:59:00 PM
Show unread posts since last visit.

Home | Help | Search | Login | Register

Pages: 1 2 [3]
Print
Author Topic: Please don't ban me.  (Read 11585 times)
Dukky
Stingray

Posts: 76

« Reply #40 on: January 21, 2008, 01:28:32 PM »

Wtf? why would he be banned? Sure you can't change textures, but that guy contributes to the digital paintball community more than most of us. They didn't change the textures for cheating, but to increase our enjoyment and love of the game.

There is no serious way he could be banned
Logged
magalhaes
Autococker

Posts: 1256

« Reply #41 on: January 21, 2008, 01:31:35 PM »

He won't...I just don't understand why you felt the need to post this vic.. :\
Logged
QueeNiE
68 Carbine

Posts: 435

« Reply #42 on: January 21, 2008, 03:40:03 PM »

I changed a few of my normal (not hr4) textures.  I made those hideous crates better and the crappy looking grip texture used on the ladders in propaint1.  Maked it look gud.


Logged
Homingbullet
VM-68

Posts: 125

« Reply #43 on: January 26, 2008, 04:32:06 PM »

jitspoe i dont no why but for some reason everytime i turn on paintball it says something like u have modified content and if its used online it will result in a gloabal ban i have no idea what happened???  I dont no how to modify anything lol what do i do so i dont get banned???
Logged
Garrett
Autococker

Posts: 1372

« Reply #44 on: January 26, 2008, 04:44:45 PM »

Reinstall PB, only clean and fast way anyway
Logged
KnacK
Global Moderator
Autococker

Posts: 3035

« Reply #45 on: January 26, 2008, 05:47:34 PM »

Delete your current installation THEN reinstall.
Logged
Garrett
Autococker

Posts: 1372

« Reply #46 on: January 26, 2008, 06:24:38 PM »

Delete your current installation THEN reinstall.
Always gotta get technical...
Logged
KnacK
Global Moderator
Autococker

Posts: 3035

« Reply #47 on: January 27, 2008, 07:35:12 AM »

No, just clear.

In some cases just a reinstall is fine.  In most, a complete deletion of their current install then a clean reinstall will curethe majority of issue.

Logged
Justinph5
Autococker

Posts: 1159

« Reply #48 on: January 27, 2008, 02:44:45 PM »

^^yet that was not relelvant Blue Streak  Tongue    happy you could join the crowd   Cheesy

Garrett was right, Knack just fixed it if that didnt work... I'm sure Garrett understood, so they joked...   lol

Besides, how boring would this forum be like without irrelevant posts?   Wink
Logged
Homingbullet
VM-68

Posts: 125

« Reply #49 on: January 28, 2008, 01:46:34 AM »

Tnx guys this is wierd though it sucks i dont wana reinstall everything but got to do what u got to do. tnx again.
Logged
Justinph5
Autococker

Posts: 1159

« Reply #50 on: January 28, 2008, 09:54:57 AM »

Tnx guys this is wierd though it sucks i dont wana reinstall everything but got to do what u got to do. tnx again.
You can copy your config file down before you do anything to save all of your scripts and binds, etc. That way when you reinstall you won't have to set all of your personal stuff back up afterwards.
Logged
jitspoe
Administrator
Autococker

Posts: 18670

« Reply #51 on: January 29, 2008, 10:25:31 AM »

You should be able to just install the full version over your existing install.  That way you'll keep all of your custom maps, config, etc.
Logged
kNoC
68 Carbine

Posts: 261

« Reply #52 on: January 29, 2008, 03:32:04 PM »

As someone messing with dp

(if u remember me and twistdid doin menus and just other excrement)

i always had on my computer the full installation of dp and i would backup my maps,env, and textures... reinstall, copy and paste, vwaalahh
Logged
Pages: 1 2 [3]
Print
Show unread posts since last visit.
Jump to:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines