Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

June 23, 2017, 03:44:46 PM
Show unread posts since last visit.

Home | Help | Search | Login | Register

Pages: [1]
Print
Author Topic: Failed Hardware Check (Windows 10 issue?)  (Read 2003 times)
SKEET
VM-68

Posts: 117

« on: September 24, 2015, 06:43:28 PM »

I recently wanted to come back and play some DP but I have been running into this recurring issue. Any public server that I join will kick and temp ban me after about 2 minutes citing that I have "failed a hardware check". I have reinstalled numerous times and even re downloaded the install client. I am using the same computer I have used the last few years but a few months ago i upgraded to windows 10. Is there any known compatibility issues between DP and windows 10?? if anyone has any tips it would be greatly appreciated!


* DPSS.jpg (459.63 KB, 1920x1080 - viewed 506 times.)
Logged
jitspoe
Administrator
Autococker

Posts: 18540

« Reply #1 on: October 11, 2015, 10:34:45 PM »

I haven't tried Windows 10 yet myself, but I think other people are running the game with it.  It's possible that Windows or some antivirus software is preventing libraries from loading or deleting files or something.  You might want to give Build 41 a try and see if it has the same issue.
Logged
Whaley
VM-68

Posts: 218

« Reply #2 on: October 12, 2015, 11:50:00 AM »

No, I as well recently upgraded to Windows 10. It said I had open GL issues with opening DP and wouldn't let me play. Therefore, I switched back to windows 7 because I couldn't resolve the issue.
Logged
ic3y
Committee Member
Autococker

Posts: 1378

« Reply #3 on: October 12, 2015, 12:47:50 PM »

Win10, no problems.
Logged
Whaley
VM-68

Posts: 218

« Reply #4 on: October 12, 2015, 05:37:16 PM »

Win10, no problems.
Lol.
Logged
Prime24
VM-68

Posts: 127

« Reply #5 on: December 03, 2015, 04:16:43 PM »

Hey guys,

I am having the same issue on windows 10 running Build 41. Has anyone found a solution other then reverting back to windows 7?

Thanks in advance!
Logged
MON1TOR
68 Carbine

Posts: 328

« Reply #6 on: December 04, 2015, 09:38:29 AM »

Hi. Try to run it using compatibility settings. Use for example win7 as value.
Logged
Prime24
VM-68

Posts: 127

« Reply #7 on: December 12, 2015, 09:00:06 AM »

I tried running the compatibility trouble shooting program and tested each change it made but still no luck :/ I was able to send the report to Microsoft so we will see if anything happens on that end.
Logged
xrichardx
68 Carbine

Posts: 288

« Reply #8 on: December 12, 2015, 04:10:32 PM »

I was able to send the report to Microsoft so we will see if anything happens on that end.
That's very optimistic xD
Logged
Prime24
VM-68

Posts: 127

« Reply #9 on: December 14, 2015, 04:09:18 PM »

That's very optimistic xD

Yeah... to optimistic lol!
Logged
mRokita
Autococker

Posts: 584

« Reply #10 on: December 20, 2015, 05:59:24 PM »

Install gentoo!
This solution works for every problem you can imagine.
Logged
Pages: [1]
Print
Show unread posts since last visit.
Jump to:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines